Weekend weg met vrienden

Tips als je een weekend weg met je vrienden wilt.

Vriendschappen zijn van onschatbare waarde. Sommige hebben hun hele leven nooit echte vrienden terwijl andere een vriendengroep hebben die ze al vanaf de schooltijd kennen. Het is belangrijk om die vriendschappen te onderhouden. Dat doe je door regelmatig af te spreken, te whatss appen ( een groepsapp is handig ) en af en toe er met zijn allen tussen uit te gaan. Er zijn vriendengroepen die eens per jaar een weekendje weg gaan. Bij mannen noemen we dat een vriendenweekend, bij vrouwen een vriendinnenweekend. In beide gevallen is het belangrijk iets te ondernemen wat iedereen leuk vindt en een vrienden weekend accommodatie te vinden die aansluit bij de groep en individuele wensen. Lekker eten tijdens zo een weekend weg met vrienden, is natuurlijk een eerste vereiste. Goede gesprekken voeren en herinneringen ophalen aan oude tijden, natuurlijk ook. Lees deze tips.

Boek je weekend weg met vrienden niet te ver van huis.

Het COVID virus 19 heeft alles anders gemaakt. Je kunt nu niet zomaar een weekendje buitenland boeken want het kan zo maar zijn dat het land in kwestie een risicogebied wordt door toename van het aantal coronavirus besmettingen en je bij thuiskomst in Nederland verplicht in quarantaine moet. Het is daarom verstandiger je vrienden of vriendinnenweekend in Nederland te vieren. Ons kikkerlandje biedt volop mogelijkheden voor een vriendenuitje. Je kunt gaan surfen, vissen, zeilen, golfen, voetballen of van een etentje of bioscoop genieten. Dames kunnen naar een sauna of beauty centra of heerlijk aan zee uitwaaien. Ben je nog nooit op Ameland of Texel geweest?? Dan heb je nu je kans. Nog nooit De Friese Meeren vanuit een boot gezien?? Huur een watervilla Friese Meren met sloep. Nederland heeft op recreatiegebied veel te bieden. Een weekendje met vrienden aan zee met je vrienden is wellicht ook een goed idee.

De perfecte vriendenweekend accommodatie voor mannen heeft een bar.

Als je een man bent en met je vrienden op stap gaat, is een eerste vereiste natuurlijk het vinden van een groot vakantiehuis met bar en biertap,. Een tafeltennistafel, poolbiljart, zwembad, dat zou helemaal het einde zijn. Onze vriendenweekend tip. Als je met je vrienden uit wilt gaan, boek dan een vakantiehuis in de buurt van een grote studentenstad. Daar vindt je de leukste cafe's en uitgaansmogelijkheden. Grote steden als Groningen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maastricht zijn ideale locaties voor een weekendje weg met je vrienden. Daar komt bij dat je in die grote steden lekker uit kunt eten. Of jullie nu houden van de Mexicaanse, Turkse of Hollandse keuken. In grote studentensteden kun je voor weinig geld uit eten en genieten van een koud pilsje. Veel plezier met je vrienden!