Wat kan je tegen zweetvoeten doen?

Wat kan je tegen zweetvoeten doen?

Klamme natte zweetvoeten, iedereen kent ze wel. Niet vreemd want bijna 80% van de bevolking heeft hier wel eens direct, dan wel indirect mee te maken. De oorzaak van dit fenomeen is overmatige voettranspiratie. In de volksmond ook wel “zweetvoeten” genaamd.

Het probleem wordt vaak veroorzaakt door verkeerd schoeisel, is gezondheid gerelateerd of is simpelweg gewoon een aangeboren kwaal. Maar kan soms heel hardnekkig en vervelend zijn.
Dit laatste omdat de bijwerking vaak nog erger is en deze is vaak een zeer penetrante kaasachtige geur welke vaak niet te harden is. Adviezen variëren van schoonmaken tot het dragen van specifiek schoeisel maar zijn vaak niet toereikend. Echter is er wel iets aan te doen aan de overmatige transpiratie en de daar bijbehorende geur.

Voetspray tegen zweetvoeten

PediSpray, voetspray tegen zweetvoeten is een middel dat al enige tijd op de markt is en al vele lovende recensies op zijn naam heeft staan. Het is een middel dat gebaseerd is op aluminiumchloride en daarnaast nog camphorus als actieve stof heeft. Aluminiumchloride heeft de eigenschap zweetkanalen te vernauwen waardoor er minder transpiratievocht afgescheiden kan worden door de zweetklieren.

Je brengt het ‘s avonds na het wassen aan op de voeten en laat het intrekken. Je kunt de volgende dag gewoon je voeten wassen en het middel kan wel tot 5 dagen actief blijven. En dit alles zonder bijwerkingen. En het voordeel, de geur van stinkvoeten is ook gewoon verdwenen.

Het middel is te krijgen via de webshop van de Firma PediFris® op het gelijknamige webadres pedifris.nl Hier is teven ook nog schoenpoeder te krijgen voor de echte stinkgevallen. Want dit poeder staat erom bekend zelfs de ergste stinkende schoenen weer neutraal te laten ruiken. (handig voor bijvoorbeeld die onfrisse voetbalschoenen van de kinderen) oiok kun je nog gebruik maken van de handige 2+1Gratis aanbieding. Mix&Match is hierbij ook mogelijk.