Voor ieder haarprobleem de juiste oplossing

De meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen of vrouwen zijn erfelijkheid en stress. Maar ook kan er haaruitval of complete kaalheid ontstaan bij een ziekte als Alopecia of kanker (chemotherapie). Op het moment dat uw haar dunner wordt of (gedeeltelijk) uitvalt maakt dit u waarschijnlijk onzeker. Uw haar is toch wel uw identiteit.

Haarwerken in verschillende soorten en maten

Het dragen van een haarwerk kan de perfecte oplossing zijn bij uw probleem. Een haarwerk is er veel verschillende soorten en maten. Zo is er een confectie haarwerk (ook wel een ready-to-wear haarwerk genoemd en is er een haarwerk op maat gemaakt. Confectie wordt vooral toegepast wanneer u op korte termijn een haarwerk of pruik nodig heeft. Ook kiezen mensen voor deze oplossing wanneer ze niet veel geld uit willen geven.

Een haarwerk dat op maat is gemaakt heeft natuurlijk veel voordelen ten opzichte van een 'kant- en klaar' haarwerk. Maatwerk heeft een nog hogere kwaliteit, het haar valt beter, oogt mooier en u kunt veel meer dingen blijven doen. Denk hierbij aan sporten, uw haar mag gewoon nat worden

Europees onbehandeld haar

Echt Europees haar is wel duurder dan syntetisch haar maar u ziet het ook aan de kwaliteit van het haarwerk. Dit haarwerk is nooit geverfd of heeft geen enkele behandeling ondergaan. Het oogt zo mooi en beweegt net als natuurlijk haar. Infixhair is een van de leveranciers als het gaat om haarwerken van Europees onbehandeld haar.

Betrouwbare haarwerk specialist

Mocht u met uw haarproblemen een haarwerk salon of specialist willen zoeken? Kijk dan naar bijvoorbeeld de referenties. Ook is het erg belangrijk dat u bij de intake een goed gevoel heeft. Een goede haarwerk specialist neemt de tijd voor u, neemt uw problemen erg serieus en gaat hier zeer discreet mee om.