Sim only aanbiedingen

Kies ook voor een sim only aanbieding!

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor een sim only abonnement. Sim only is inmiddels dan ook allang geen trend meer, maar een volwaardig en goedkoop alternatief voor de abonnementen in combinatie met een vast toestel. Want waarom zou je elk jaar een andere mobiel nemen als jouw huidige nog goed bevalt? Alle reden dus om je eens te verdiepen in het fenomeen dat sim only heet. Natuurlijk ga je niet over één nachtje ijs en kijk je welke sim only aanbieding het beste bij jou past. Dit doe je door abonnementen goed te vergelijken en hierbij zijn wij jou graag van dienst. Wij gven je de belangrijkste informatie die je nodig hebt bij het vergelijken.

Bespaar tot wel 80% op je mobiele kosten met een nieuw sim only abonnement

Voordelige deals met een grote keuzevrijheid

Vergelijk sim only en kom erachter dat dit voordelig is, zonder dat je beperkt bent in je mogelijkheden. Als we namelijk kijken naar het aantal aanbieders, dan heb je bij een sim only abonnement meer providers waar je uit kunt kiezen dan je denkt. Nederland heeft maar weinig providers met een eigen netwerk. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn deze providers en zijn met afstand de grootste spelers op de markt. Echter wil dit niet zeggen dat je voor een sim only abonnement bij een andere provider niet goed af bent. Deze “andere providers” maken namelijk allemaal gebruik van het netwerk van één van de grote providers. Qua dekking en bereik zijn er dus geen zorgen als het om je bereikbaarheid.

Naast keuze uit veel verschillende providers kom je er tijdens het vergelijken ook al snel achter dat je verschillende mogelijkheden hebt als het gaat om de contractduur. Bij abonnementen in combi met een mobiel bedraagt de minimale contractduur vaak één jaar. Wil je maandelijks goedkoper uit zijn, dan zit je al snel vast een aan tweejarig abonnement. Bij een sim only kun je bij een aantal providers kiezen uit een contractduur van bijvoorbeeld een jaar of een maand. Ideaal om erachter te komen of je tevreden bent over een bepaalde provider.

Belminuten, sms en data

Sim only vergelijken gaat verder dan bereik, dekking, contractduur en providers. Minstens zo belangrijk is het om te weten wat je krijgt voor je geld. Bij het vergelijken kijk je vanzelfsprekend ook naar zaken als belminuten, sms'jes en databundels. Het is hierbij altijd belangrijk om te kijken wat nu je verbruik is aan belminuten, data en sms'jes. Maar al te vaak blijkt dat er abonnementen zijn afgesloten met bijvoorbeeld een overvloed aan belminuten. Je betaalt dan dus eigenlijk voor iets waar je niet of veel te weinig gebruik van maakt. Ga je sim only aanbiedingen vergelijken, neem dit dan mee in jouw vergelijken, want hiermee ben je nog veel voordeliger uit.

Sim only aanbiedingen vergelijken? Wij helpen je besparen op je mobiele kosten

Is jouw mobiel geschikt voor sim only?

In principe is elk mobieltje geschikt voor een iedere simkaart. Enige kanttekening die we hierbij moeten maken is dat je wel moet checken of jouw mobiel simlock vrij is. Als je de volledige contractduur van jouw abonnement met toestel hebt uitgediend, dan kun je ervan uitgaan dat jouw mobiel inderdaad simlock vrij is. Is dit niet of nog niet het geval, dan kun je niet eerder gebruikmaken van sim only dat dat je huidige contractduur erop zit.

Als je een sim only abonnement af wil sluiten en nog geen smartphone hebt, dan kun je deze in een simlock vrije variant kopen. Wees je er hierbij wel van bewust dat de prijzen van een “los” simlock vrij toestel behoorlijk te noemen zijn. Aan de andere kant kun je dit beschouwen als een eenmalige investering, omdat je juist kiest voor sim only en dus minder of geen waarde hecht aan regelmatig een nieuwe mobiel.

Vergelijken van sim only aanbiedingen begint op www.simonlyaanbiedingen.nl

Sim only abonnementen zijn er in veel verschillende varianten. Welke aanbieding bij jou past, dat bepaal jij natuurlijk zelf. Sim only vergelijken is misschien niet het leukste klusje, maar kan je wel veel geld besparen. Wij zijn jouw hulp, jouw gids in de wereld die sim only heet. Alle info en prijzen overzichtelijk op één website samengebracht, dat is wat wij voor jou hebben gedaan. Goedkoop bellen begint op simonylaanbiedingen.nl