Natuurlijke shampoo

Ben je op zoek naar een natuurlijke shampoo die zorgt voor gezonder, voller en glanzender haar? De Ornatiq Hydro Shampoo is relatief nieuw op de markt en heeft een hydraterende werking met een dikke compacte schuimlaag. In tegenstelling tot de meeste natuurlijke shampoos schuimt deze dus wel heerlijk!

Deze natuurlijke shampoo bevat een unieke mix aan ingrediënten waaronder voedende en verzorgende kokos-amandelolie en belangrijke vitaminen en mineralen. Dit alles zorgt ervoor dat de shampoo u weer een mooie, volle en glanzende haardos kan geven.

De gebruikers van Ornatiq ervaren ook een significant verschil in haaruitval en constateren vaak zelfs nieuwe haargroei. De Ornatiq Hydro Shampoo is geschikt voor ieder haartype en ook voor mensen die een vrij droge, schilferige en gevoelige huid hebben.

Zoals een natuurlijke shampoo hoort te zijn, bevat onze Ornatiq shampoo geen parabenen, sulfaten of siliconen. De shampoo is voor 99% natuurlijk en het is 100% Ornatiq. Mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan of mensen met een haarwerk kunnen ook onze shampoo gebruiken.

Steeds vaker maken mensen de overstap van een gewone shampoo naar een natuurlijke shampoo. Maar waarom is dit zoveel beter om te gebruiken? In de meeste haarverzorgingsproducten die bijvoorbeeld in de supermarkt liggen zitten veel schadelijke stoffen. Dit zijn stoffen die er voor zorgen dat de producten erg lang houdbaar blijven maar ook producten die uw haar verstikken. Er komt als het ware een beschermlaag om uw haar heen en dit kan uw haar verstikken. Ook een nadeel is dat de standaard shampoos het haar vaak veel te grondig reinigen. Met alle gevolgen van dien.

Overweeg je om een natuurlijke shampoo uit te proberen? Kies dan voor de Ornatiq Hydro Shampoo en ervaar het verschil al binnen enkele weken!