Meer daglicht in uw woning met Winters Lichtstraten

Meer daglicht in uw woning
In veel woningen en bedrijfsgebouwen is te weinig daglicht aanwezig. Zeker met het oog op thuiswerken vraagt de bestaande situatie vaak om aanpassingen. Meer daglicht kan uw leefgenot en werkklimaat aanzienlijk verbeteren. Winters Lichtstraten biedt mogelijkheden om uw woning of werkplek te voorzien van meer daglicht d.m.v. een Lichtstraat.

Lichtstraat toepassingen
Een lichtstraat wordt in de meeste gevallen op een plat dak geplaatst en zorgt voor extra daglicht via het dak. De onderliggende ruimte krijgt op deze manier veel extra daglicht waardoor de ruimte aantrekkelijker zal zijn om langere periodes in door te brengen. Dit is fijn in uw woonkamer of keuken maar ook in uw thuiskantoor. Het is ook mogelijk om een lichtstraat in een hellend dak te plaatsen, vermeld dit wel altijd bij uw aanvraag.

Onderhoudsarme lichtstraten
De lichtstraten van Winters Lichtstraten worden onderhoudsarm uitgevoerd. De buitenzijde van de lichtstraten bevat onderhoudsvrije materialen. De binnenzijde is uitgevoerd van hout wat i.c.m. hoog rendement veiligheidsglas zorgt voor een goed geïsoleerde oplossing.

Maatwerk oplossingen
Elke lichtstraat is voor ons maatwerk. Wij maken de lichtstraat op basis van de door u aangegeven maatvoering. Dit maakt het mogelijk om het formaat van de lichtstraat aan te passen aan uw situatie.

Ventilatie in lichtstraat
Onze lichtstraten kunnen uitgevoerd worden met natuurlijke ventilatie. De lichtstraten zijn te voorzien van een elektrisch bedienbaar raam (afstandsbediening) of een handspindel. Hierdoor combineert u door naast veel extra daglicht ook natuurlijke ventilatie toe te laten in de ruimte. Voor Veranda's is het mogelijk om vaste ventilatie onder het glas toe te voegen.

Veiligheid van de lichtstraat
Veiligheid staat bij ons voorop, al onze lichtstraten zijn voorzien van veiligheidsglas. De binnenruit van elke lichtstraat is voorzien van een gelaagde ruit.

Plaatsing van de lichtstraten gebeurt in 1 dag.

Kijk voor meer informatie op www.winterslichtstraten.nl of mail ons op info@winterslichtstraten.nl