Maatwerk raamfolie voor bedrijven en particulieren

Maatwerk raamfolie biedt mooie voordelen voor zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven kiezen al lange tijd voor raamfolie op maat, bijvoorbeeld om het logo of de bedrijfsnaam erin te laten verwerken. Nu kiezen ook steeds meer particulieren voor raamfolie op maat. We willen de woning steeds verder personaliseren en niet alleen van binnen, maar ook van buiten. De keuze voor maatwerk raamfolie is om meerdere redenen een goede keuze. Hieronder vind je een overzicht van een aantal belangrijke voordelen van het op maat laten maken van raamfolie.

Maatwerk raamfolie is altijd ‘vers'

Een heel belangrijk voordeel van maatwerk raamfolie is wel dat het ‘vers' is. Ga je naar een bouwmarkt om raamfolie te kopen, dan weet je nooit hoe lang de rol daar al ligt. In veel gevallen geldt dat de rollen al langere tijd in een opslag en / of in de winkel liggen. Dit kan betekenen dat de raamfolie al kwaliteit verloren is voordat het uiteindelijk in gebruik wordt genomen. Daarnaast is ook het risico op beschadigdingen aanwezig, welke niet altijd aan de buitenzijde van de rol zichtbaar zijn. Laat je raamfolie op maat maken, dan weet je zeker dat de kwaliteit hoog ligt.

Een ruime keuze uit standaard designs

Raamfolie is er tegenwoordig in eindeloos veel varianten als het gaat om design. Zo zijn er raamfolies met prachtige decoraties in het ontwerp, van Afrikaanse dieren tot huiskatten en van complete natuurgebieden tot glas-in-lood designs. Het voordeel van het op maat laten maken van een standaard design is wel dat je de zekerheid hebt dat de afbeelding mooi uitkomt in het midden van het raam. Voor bedrijven geldt uiteraard dat het logo of de bedrijfsnaam op de juiste plaats in de raamfolie verwerkt kan worden.

Mogelijkheden tot het ontwerpen van je eigen raamfolie

Maatwerk raamfolie kan een standaard ontwerp zijn dat speciaal voor een specifiek raam op maat wordt gemaakt. Anderzijds zijn er ook mogelijkheden om een raamfolie volledig op maat te laten maken. Hierbij gaat het dus niet alleen om de grootte en de uitlijning, maar om het complete design. Bedrijven kunnen hun unieke logo laten overnemen op de raamfolie, maar particulieren hebben ook de mogelijkheid om hun eigen raamfolie zelf te ontwerpen. Dit biedt een scala aan interessante opties, zeker voor wie zeker wil zijn dat niemand anders dezelfde raamfolie heeft. Het is een mooie manier om de woning echt te personaliseren.

Maatwerk raamfolie is tegenwoordig heel betaalbaar

Bij maatwerk denken we vaak ook direct aan hoge prijzen. Wanneer iets op maat moet worden gemaakt, dan moeten we daarvoor betalen. Voor raamfolie geldt dat je heel voordelig maatwerk raamfolie kunt bestellen. Hierdoor is het een financieel voordelige optie voor zowel bedrijven als particulieren. Maatwerk raamfolie is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. Het verkleurt niet, scheurt niet en laat ook niet los. Dit maakt dat maatwerk raamfolie een gunstige keuze is het met oog op de prijs-kwaliteitverhouding. Het is een investering waar je op kantoor of thuis jarenlang zorgeloos plezier van hebt.