iPhone reparatie vermijden met carplay

‘Driving Smart!'

De wonderen en mogelijkheden van onze smartphones zijn de wereld nog niet uit. De mogelijkheid om je smartphone te koppelen aan je auto via Bluetooth is ons niet onbekend, maar zelfs daarop is een geavanceerde mogelijkheid met intelligente systemen zoals ‘Android Auto' en ‘Apple CarPlay'. Beide mogelijkheden zijn slimme besturingssystemen speciaal voor je auto die je instaat stelt om je Android toestel of iPhone te synchroniseren met je auto. Je kunt bijvoorbeeld op het scherm van je auto je apps gebruiken of via spraakbesturing berichten verzenden of je navigatie-app beheren zodat je jouw handen aan het stuur kan houden en veilig naar je bestemming kan rijden.

Android Auto en Apple CarPlay zorgen ervoor dat je de opties van je smartphone worden gekoppeld aan de boordcomputer van je auto. Op deze manier is jouw auto ook met het internet verbonden. In andere woorden Android Auto en Apple CarPlay maken gebruik van internet, wat dus betekent dat het ten koste gaat van je MB's op je internetbundel.

Met Android Auto en Apple CarPlay heeft momenteel een drietal mogelijkheden, namelijk Muziek streamen via bijvoorbeeld Apple Music of Spotify. De tweede mogelijkheid is Handsfree bellen en berichten versturen via de assistent van je telefoon. En tot slot kun je met Android Auto en Apple CarPlay navigeren via bijvoorbeeld Google Maps.

In het geval van een defecte of beschadigde telefoon of in het geval dat je problemen hebben met software en updates op je smartphone, kun je ten alle tijden terecht bij iPhoneReparatiePlaza ook wel bekend als iPhone Reparatie Breda. De deskundige reparateurs kunnen in een mum van tijd je problemen verhelpen, zodat je weer kan genieten van synchronisatie tussen je auto en je smartphone.