Hbo hotelmanagement bij Hogeschool Tio

Ik heb voor Tio gekozen omdat het de beste hotelschool van Nederland is. En vanwege de persoonlijke aanpak en de goede docenten. Dankzij de praktijkervaring van de docenten zijn de lessen niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk. Hidde.

Tio voelt als een warm bad. Onze vestigingsmanager kent iedereen bij naam, is altijd belangstellend. Ze toont echte interesse. Danielle.

Zomaar wat quotes van studenten van de studie HBO hotelmanagement

Bij Tio heten deze hbo-opleidingen Hotel- en Eventmanagement (hbo) en Hotelmanagement (mbo). Bij Tio zijn de klassen klein en is er veel persoonlijke aandacht. Logisch dat ze tot de top van Nederland behoren!

Hotelmanagement op hbo of mbo niveau

Je kunt de studie hotelmanagement op hbo of mbo-niveau volgen. Je kunt de hbo-studie zelfs in 3 jaar afronden als je wilt. Dus heb je haast om in de spannende hotelwereld te gaan werken? Kies dan voor de 3-jarige hbo-opleiding hotelmanagement.

Beste hotelschool van Nederland

Wist je dat als je hbo-hotelmanagement gaat studeren bij de Hogeschool Tio, dat je dan aan de beste hogere hotelschool van Nederland

De hotel en eventstudies van Tio worden al jaren uitgeroepen tot de beste hotel en toerisme opleidingen van Nederland. Althans dit vertelt de onafhankelijke toetsing van de Keuzegids.

Waar kan je hbo hotelmanagement studeren?

Je kunt deze studie op vijf vestigingen van Tio volgen: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo.

Dus ga je voor een studie dichtbij? Of kies je liever een bruisende stad voor het studentenleven? Kies voor hbo hotelmanagement.