Een uitvaart kan zoveel beter

Een uitvaart kan zoveel beter

Vraag een willekeurige Nederlander of en waar een uitvaartverzekering is afgesloten en in de meeste gevallen worden de bekende grote begrafenisondernemingen genoemd. We maken ons doorgaans niet druk over de dood en onze begrafenis, maar we willen er wel een verzekering bij de grote uitvaartbedrijven voor afsluiten. Een gemiste kans.

Zelfstandige uitvaartondernemers

Want naast de grote spelers in de wereld van de uitvaarten bestaan er zelfstandige begrafenisondernemers die hun ziel en zaligheid steken in de beste en meest passende uitvaart. Niet gehinderd door een log bedrijf achter zich, kunnen deze ook nog eens stukken goedkoper werken. Waar grote bedrijven snel steken laten vallen, doen zelfstandige ondernemers hun uiterste best om een begrafenis tot in de perfectie te organiseren; het betreft immers hun eigen bedrijf. Kwaliteit en betrokkenheid zijn daarom gegarandeerd. Zelfstandig begrafenisondernemer SuAZe uit Apeldoorn is zo'n bedrijf, in 2014 opgericht door Anita Zengerink. Als manager in de zorg raakte ze overtuigd van de noodzaak een eigen uitvaartonderneming te beginnen; wat ze op het gebied van uitvaarten ervoer kon zoveel liefdevoller, zoveel empathischer en creatiever.

Vanuit haar behoefte om mensen met hart en ziel bij een overlijden te begeleiden ging ze aan de slag. Het leverde een stroom aan ontroerende en hartverwarmende reacties op. Voor SuAZe gaat het bij een uitvaart om direct contact, passie, betrokkenheid, creativiteit en vooral liefde.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op: zelfstandig begrafenisondernemer Anita Zengerink, info@suaze.nl, tel. 06 122 028 58