Beste bookmakers voor sportweddenschappen

Met 'bookmakers' bedoelen we simpelweg de wedkantoren waar je kan wedden op sporten, evenementen. Bij de bookmakers worden diverse markten en quoteringen aangeboden in de pre-match en live weddenschappen sectie. Een degelijk gokplatform, is de basis voor het afsluiten van en gewenste sportweddenschappen. Top 10 Nederlandse bookmakers bieden 30.000+ pre-match evenementen per maand, een totale uitbetaling van 96%+ en een fatsoenlijk live gokplatform met 1000+ evenementen per dag.

Sport in overvloed bij de bookmakers

Als het gaat om sportselectie, bieden de meeste Nederlandse bookmakers 30-35 sporten aan. Behalve voetbal, basketbal en tennis, komen de beste bookmakers ter wereld tegemoet aan de behoeften van hun gokkers en bieden ze een breed scala aan populaire en nichesporten (zoals korfbal, bandy, floorball enz.). Ze worden geleverd met een breed scala aan competities en competities over verschillende sporten en gemiddeld 40.000+ pre-match en 20.000+ live-evenementen per maand. Net als William Hill bieden topmerken dagelijks 200+ paardenraces en 300+ windhondenraces aan.

Waar kan je op wedden?

Alle online bookmakers bieden de meest voorkomende soorten weddenschappen aan, zoals Match Result, Over/Under en BTTS. Aan de andere kant hebben de beste bookmakers een bredere selectie van weddenschappen. Het bevat alternatieve handicaps en totalenlijnen op tennis en basketbal, en 250+ extra voetbalweddenschappen zoals combo's, kaarten en corners. Naast de hierboven genoemde weddenschappen, bieden top bookmakers ook een groot aantal Asian Handicaps, Outrights en Prop Bets aan.

Voetbalgokken bij wereldwijd grootste goksite

Als het bijvoorbeeld op voetbal aankomt, biedt 's werelds beste bookmaker Bet365, 150+ pre-match markten per wedstrijd in de grote competities en boven de honderd in de kleine competities. Wat limieten betreft, bieden de beste sportsbooks zeer hoge inzetlimieten en een maximale dagelijkse winst die kan oplopen tot EUR 2.000.000 op de grote voetbalcompetities.