Alle soorten espressomachines op een rij?

Dit is een korte handleiding voor de vele soorten espressomachines die tegenwoordig in gebruik zijn. Een korte lijst van de best beoordeelde espressomachines is een complete lijst van enkele van de beste espressomachines die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn, onderverdeeld in acht categorieën, waarbij elke groep een korte beschrijving van het type en een lijst van enkele daarvan bevat. concurrenten, inclusief wat informatie over de apparatuur die wordt gebruikt om espresso te zetten. Het volgende overzicht zal de categorieën volledig dekken.

Piston Machine

De piston machine bestaat al jaren. Deze machines worden meestal gebruikt in espressoservices voor thuis, restaurants, hotels, cafés en meer. Door hun unieke ontwerp kan er constant warm water van boven naar beneden in dezelfde ruimte worden gegoten, dus alles wat je nodig hebt is een filtermand. Als je een sterk espressoconcentraat wilt maken, is dit wellicht de juiste machine voor jou. Ze zijn er in verschillende prijsklassen en hebben onderhoud nodig om ze in topconditie te houden.

Percolatormachine

Dit type machine produceert koffieconcentraat met een lichtere smaak dan de standaard espressoconcentraatmachine. Daarom heeft het vaak de voorkeur boven de andere twee soorten machines. Ze zijn er in verschillende prijsklassen en ze hebben de neiging om gemakkelijker op te ruimen dan andere soorten machines. Ze kunnen ook goedkoper zijn in aanschaf.

Tumbler-espressomachine

De tumblermachine is vergelijkbaar met een pistonmachine, maar heeft een kleine kamer die water en koffiebonen bevat. Deze kamer wordt in de basis van de droogtrommel geplaatst en vervolgens aan de watertank vastgemaakt. Als u een grotere hoeveelheid koffie moet zetten, kunt u eenvoudig het water uit de tank trekken en vervangen door heet water, waardoor het proces gemakkelijker wordt.

Cappuccinomachine

De meest voorkomende van alle soorten espressomachines, de cappuccinomachine heeft een enkele espresso die wordt gebrouwen met hoogwaardige Italiaanse espresso die vervolgens wordt geserveerd door een pomp. Het is erg populair vanwege zijn eenvoud, maar er is wel wat vaardigheid voor nodig om een perfecte kop cappuccino te maken. Als je espresso wilt gaan drinken, moet je deze proberen.

Handgeblazen espressomachine

Dit wordt als een uitstekende keuze beschouwd omdat het meer ambachtelijk van aard is, wat betekent dat de individuele melanges worden geblazen met natuurlijke elementen zoals verse bloemen en bloemen die in het gebied worden geblazen. Dit type machine geeft een luchtige kop espresso. Het is een goede optie als u geen tijd of zin heeft om te leren hoe u een perfect kopje zet.

Cold press

Dit type machine maakt gebruik van een pomp onder druk en is vergelijkbaar met de zuigermachine, behalve in plaats van een zuigersysteem, het gebruikt een drukkamer met water en koffiedik in de drukkamer. Deze methode is vergelijkbaar met hoe een filterkoffiezetapparaat werkt.

Welk type espressomachine u ook zet, u kunt er zeker van zijn dat het een uitstekende investering is. Als je nog nooit espresso hebt gedronken, of gewoon iets nieuws wilt proberen, zul je zeker genieten van elk kopje dat je zet. Deze automaten maken het drinken van je favoriete drankje een fluitje van een cent, waardoor je thuis of onderweg koffie kunt zetten.

Als je op zoek bent naar een espressomachine die veel verschillende soorten dranken kan maken, kun je er het beste een kiezen die dat kan. Een die cappuccino, espresso, lattes, mochas, gearomatiseerde en schuimige dranken en meer kan maken. Er zijn zoveel soorten van deze machines dat het niet praktisch is om er één te kiezen waarmee je je favoriete drankjes gaat brouwen. Neem in plaats daarvan wat tijd en onderzoek wat er beschikbaar is, zodat u de machine kunt vinden die het beste bij u past.

Let bij het kopen van espressomachines op functies zoals die waarmee u in kleine hoeveelheden kunt zetten, een grotere capaciteit, automatische uitschakelfuncties en functies die kunnen worden aangepast afhankelijk van de hoeveelheid tijd die nodig is om te zetten. Overweeg ook om er een aan te schaffen waarvan bekend is dat deze duurzaam is, omdat deze vaak moet worden gebruikt. en als het niet robuust genoeg is, zou u in plaats van af en toe eens in de zoveel maanden een vervangend onderdeel kunnen kopen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een geweldige investering, zoek dan naar machines met een pomp, timer en handmatige bediening. De pomp kan je helpen de zettijd te versnellen, terwijl de timer ervoor kan zorgen dat je je espresso precies goed krijgt. Met handmatige bediening pas je de sterkte en timing van de espresso aan, zodat je geen koffiebonen verspilt en ook helpt bij het zetten van een cappuccino. De laatste functie die u moet overwegen, is om er een te kopen met een antislipplaat om ervoor te zorgen dat u geen koffie morst op de tafel of het aanrecht.