Vakantiehuis Dordogne voor luxe vakantiehuizen in de Dordogne

https://www.vakantiehuis-dordogne.com" title="vakantiehuis dordogne"> Vakantiehuis Dordogne is gelegen bij Jumilhac le Grand in de Dordogne.
Onze sfeervolle vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie of een vakantie met zijn twee. Onze gites zijn voorzien van alle denkbare gemakken, waarmee jullie verzekerd zijn van een geslaagde vakantie in een luxe vakantiehuis dordogne.
Er is een compleet uitgeruste keuken in jullie vakantiehuis, natuurlijk is er een Nederlandstalige tv. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden voor een goede nachtrust.
In de tuin staan tuinstoelen, ligstoelen, een picknick tafel en een loungeset om heerlijk te ontspannen.

Het is zeker een aanrader om 's avonds te genieten van de mooie sterrenhemel, met het kampvuur aan, een zacht muziekje en goed glas wijn. Genieten van een momentje samen.

In de buurt van vakantiehuis dordogne (= CouCou) is heel veel te doen, maar kan men ook lekker ontspannen, gewoon de plek om er even tussenuit te gaan.

Onze locatie is gelegen tussen Jumilhac le Grand en Saint Yriere la Perche, in de laatste plaats zijn diverse supermarkten, winkels en restaurant.

Verder is er in de nabijheid ook een prachtig park waar men vele sportieve activiteiten kan bedrijven, zoals survival parcour, minitreintje, velo rail, midget golf, zwemmen of lekker ontspannen op het strand.

Op het terrein waar vijf vakantiehuizen staan zijn ook de nodige voorzieningen zoals een verwarmd zwembad, pin-pongtafel en vele andere faciliteiten voor kinderen.
Ook bieden wij jullie de mogelijkheid om te komen eten in ons restaurant, dat enkele dagen per week in het hoogseizoen open is voor onze gasten.

Kijk snel op onze site voor de mogelijkheden en beschikbaarheid voor een vakantie in de Dordogne in een vakantiehuis dordogne dat geheel aansluit bij jullie wensen.

Natuurlijk zijn wij, van het team van CouCou, zelf ter plaatse aanwezig om jullie te voorzien van de nodige tips voor leuke uitjes.

Hopelijk tot snel ziens in de Dordogne.

Vakantiehuis Dordogne - CouCou
www.vakantiehuis-dordogne.com